Fill in the blanks for each problem.

3:14 AM + 2 hours = 2:09 AM + 4 hours =

9:21 PM + 10 hours = 5:05 AM + 5 hours =

12:40 PM + 9 hours = 9:10 AM + 3 hours =

4:26 PM + 10 hours = 7:41 AM + 8 hours =

6:27 PM + 6 hours = 2:53 AM + 3 hours =

11:47 AM + 9 hours = 3:38 AM + 3 hours =

1:17 AM + 4 hours = 7:06 AM + 5 hours =

2:26 AM + 8 hours = 9:50 PM + 2 hours =

5:26 PM + 9 hours = 3:01 AM + 7 hours =

4:50 AM + 2 hours = 7:07 AM + 10 hours =

10:59 AM + 3 hours = 10:08 AM + 11 hours =

3:26 PM + 9 hours =

7:30 PM + 5 hours =

10:46 AM + 5 hours = 3:56 PM + 1 hour =

10:01 PM + 5 hours = 11:44 AM + 9 hours =

6:24 PM + 11 hours = 7:36 PM + 6 hours =

8:59 AM + 4 hours = 12:26 AM + 4 hours = ____

3:31 AM + 6 hours = 4:01 PM + 1 hour =

11:43 AM + 4 hours = 2:53 AM + 3 hours =

11:51 AM + 1 hour = 12:59 PM + 1 hour = _____

6:38 PM + 6 hours = 8:39 AM + 6 hours =

1:30 AM + 10 hours = 3:58 PM + 7 hours = _____

2:01 PM + 5 hours = 9:24 AM + 8 hours =

5:40 PM + 7 hours = 1:46 AM + 1 hour =

4:51 AM + 2 hours = 9:09 AM + 5 hours =

8:16 PM + 6 hours =

4:36 PM + 4 hours =

Name:



Fill in the blanks for each problem.

-			
3:14 AM + 2 hours =	5:14 AM	2:09 AM + 4 hours =	6:09 AM
9:21 PM + 10 hours =	7:21 AM	5:05 AM + 5 hours =	10:05 AM
12:40 PM + 9 hours =	9:40 PM	9:10 AM + 3 hours =	12:10 PM
4:26 PM + 10 hours =	2:26 AM	7:41 AM + 8 hours =	3:41 PM
6:27 PM + 6 hours =	12:27 AM	2:53 AM + 3 hours =	5:53 AM
11:47 AM + 9 hours =	8:47 PM	3:38 AM + 3 hours =	6:38 AM
1:17 AM + 4 hours =	5:17 AM	7:06 AM + 5 hours =	12:06 PM
2:26 AM + 8 hours =	10:26 AM	9:50 PM + 2 hours =	11:50 PM
5:26 PM + 9 hours =	2:26 AM	3:01 AM + 7 hours =	10:01 AM
4:50 AM + 2 hours =	6:50 AM	7:07 AM + 10 hours =	5:07 PM
10:59 AM + 3 hours =	1:59 PM	10:08 AM + 11 hours =	9:08 PM
8:16 PM + 6 hours =	2:16 AM	3:26 PM + 9 hours =	12:26 AM
4:36 PM + 4 hours =	8:36 PM	7:30 PM + 5 hours =	12:30 AM
10:46 AM + 5 hours =	3:46 PM	3:56 PM + 1 hour =	4:56 PM
10:01 PM + 5 hours =	3:01 AM	11:44 AM + 9 hours =	8:44 PM
6:24 PM + 11 hours =	5:24 AM	7:36 PM + 6 hours =	1:36 AM
8:59 AM + 4 hours =	12:59 PM	12:26 AM + 4 hours =	4:26 AM
3:31 AM + 6 hours =	9:31 AM	4:01 PM + 1 hour =	5:01 PM
11:43 AM + 4 hours =	3:43 PM	2:53 AM + 3 hours =	5:53 AM
11:51 AM + 1 hour =	12:51 PM	12:59 PM + 1 hour =	1:59 PM
6:38 PM + 6 hours =	12:38 AM	8:39 AM + 6 hours =	2:39 PM
1:30 AM + 10 hours =	11:30 AM	3:58 PM + 7 hours =	10:58 PM
2:01 PM + 5 hours =	7:01 PM	9:24 AM + 8 hours =	5:24 PM
5:40 PM + 7 hours =	12:40 AM	1:46 AM + 1 hour =	2:46 AM
4:51 AM + 2 hours =	6:51 AM	9:09 AM + 5 hours =	2:09 PM